Снимка: БулфотоПрисъдружните на Васил Божков крими босове Иво Пифа, Наско Гаргата и

...
Снимка: БулфотоПрисъдружните на Васил Божков крими босове Иво Пифа, Наско Гаргата и
Коментари Харесай

ПИК: Арестуваха близки до Васил Божков босове

Снимка: Булфото

Присъдружните на Васил Божков крими босове Иво Пифа, Наско Гаргата и Жоро Тениса са задържани, написа ПИК.

Първите двама са прибрани за лихварство, а Тениса за сводничиство. Тримата са доближени на обвинен олигарх Васил Божков. Те провеждат всеобщ пуч против Борисов и Гешев през септември.

По “дубайска линия ” е обещано разпореждане на крими героите Пифа и Гаргата да събират хора от крими контингента и да се стигне до клане на площада.

Пифа е фамозен люлински престъпник прочут още ранната народна власт. В дебелото му досие има регистрации за измами, рекет, лихварство и даже ликвидиране, за което по незнайни аргументи отърва пандиза.

Последният му арест беше по време на карантината, когато бандата на Пифа и Гаргата атакува столичен предприемач и се опита да го рекетира. Стигна и се до пукотевица за наслада без жертви.

Гаргата също е с богато престъпно досие и е прочут на полицията най-много с нарко разпространяване.

Имената и на двамата бандити постоянно изплуват и около наказателни акции с палежи на коли, побои и рязане на уши, като сигналите против тях са десетки. Интересно е за какво страната остави сходен жанр хора да се разхождат по улиците и да не престават да вредят на обществото. 

Като камшичен удар, слепотата на родната Темида се обръща с цялата си мощ и страховитете бандити се готвят да бутнат властта. 

За задачата е основана стройна организация от Иво-Пифа, същият дължи големи суми пари на разнообразни хора, които средства са вложени в незаконен бизнес. Значителен е и дългът му към доближени на хазартния бос Васил Божков.

Именно по тази причина Пифа е включен като главен уредник на пуча през септември. Оказва се, че голям брой хора се възползват от лихварските услуги на люлинския престъпник за дребни суми от порядъка на 100-200лв., които след облагане със солидна рента не рядко стават хиляди. 

Именно такива длъжници ще бъдат изкарани на площада през септември, принудени от тежкия лихварски ярем. Освен това се събират и спомагателни “протестиращи ” от Пифа и бандата му с обещания за възнаграждение от 50лв. дневно. Ролята на Гаргата в заверата е да изкара на площада дребните нарко-лейтенанти, които да влязат в ролята на провокатори. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР